Prijava

Vaša prijava

FOTO Rekreacija, veselje i humanitarni karakter – sve je to Rekreatur 3!


U Parku dr. Franje Tuđmana još uvijek stignete uživati u manifestaciji rekreativnih sportova – ‘Rekreatur 3’! U bogatom sportsko-rekreativnom programu mogu se okušati i klinci i roditelji, pa čak i bake i djedovi! Tuđmanac ovog vikenda zaista odiše veseljem i radošću.

Foto: Tomislava Bradić/Cityportal

U šetnji Tuđmancem naišli smo na ponije, poligon za bebe, ekipu koja pokušava hodati na štulama, buvljakuše, malenu Lorenu Rinčić koja uspješno prolazi terapije, knjige za samo pet kuna po naslovu, rolere, te bicikliste koji su dopedalirali čak iz Siska! Stiže i deda Toni s važnom porukom o udomljavanju napuštenih ‘njuškica’!

Foto: Tomislava Bradić/Cityportal

Organizatori su oduševljeni odazivom trećeg izdanja Rekreatura, te pozivaju građane na druženje koje je rekreativno-humanitarnog karaktera.

– Rekreatur je humanitarnog karaktera, a poruka koju želimo odaslati svim našim sugrađanima je da se maknu od TV-a i politike, da ne čitaju novine nego izađu u šetnju i rekreiraju se, kako bi bili sretniji i veseliji u životu – poručuje Saša Ribić, jedan od organizatora ovogodišnjeg Rekreatura.

Kako to sve izgleda, pogledajte u galeriji…

Galerija fotografija