Prijava

Vaša prijava

‘Ženim se u Jagodno, logično je onda da i zaigram za Dinamo Hidrel’


Županijski prvoligaš Dinamo Hidrel iz Čiča ima politiku fokusa na vlastite domaće igrače, a novo značajno pojačanje, 25-godišnji Tomislav Jakovljević, u tom je stilu.

– Moja djevojka Klaudija je iz Novog Čiča. Svadba je 31. kolovoza u Regati u Jagodnom (praktički dio Novog Čiča, op. a.), a već živimo u zajedničkoj kući preko puta mjesta svečane proslave. Logično je da sam prihvatio poziv sportskog direktora Hidrela Ilinka Duvnjaka i mladog trenera Marija Kajinića. Znam da sam stigao u klub kvalitetne i ambiciozne Uprave na čelu s predsjednicom Ivanom Cesarec i zavidnom školom nogometa – kazao je uvodno najmlađi Jakovljević.

Osmjeh na licu predsjednice Ivane Cesarec… Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Otac Drago i stric Tihomir, iz Kuča, prije nekoliko sezona bili su čelnici Turopoljca, a Tomislav kapetan momčadi. Tomislav je kasnije sezonu igrao veznog za Mraclin i polusezonu za Mladost iz Obrezine.

– Uspio sam upisati akademiju HNS-a za trenera, koja starta u rujnu. Završavam i Kineziološki fakultet u Zagrebu, smjer kondicijska priprema sportaša. Zbog toga zasad nisam mogao prihvatiti vođenje selekcije mladeži u novom klubu – otkrio je ovaj izuzetno pristojan, staložen i razborit mladić, koji će sigurno značajno iskustvom nadopuniti mladost Dinama Hidrela.

Jakovljević je tek prvo značajno pojačanje jer Hidrel u tišini sprema još poneko iznenađenje.


20 GODINA OLIMPA