Prijava

Vaša prijava

FOTO Kurija Alapić oživjela kroz manifestaciju ‘Vidim, čujem i mirišem ljeto’


Tko kod se u nedjelju predvečer odlučio prošetati oko kurije Alapić, dobro se proveo! Bilo je tu sadržaja za odrasle, ali i naše najmlađe! Obitelji su se okupile s djecom, a cijelim se imanjem osjetio divni miris pečenika, koji nas vraćaju u djetinjstvo. U svom trećem izdanju, manifestacija ‘Vidim, čujem i mirišem ljeto’ koju su i više nego uspješno organizirali članovi Udruge ‘Vukovina u srcu’, okupila je brojne posjetitelje.

Foto: Tomislava Bradić/Cityportal

Kurija Alapić pokazala se kao idealna kulisa za zanimljiva događanja. Posjetitelji su se mogli okušati u jahanju konja Virginie Cody, dok su oni skloniji umjetnosti imali prilike pogledati izložbu skulptura akademskog kipara Mladena Mikulina ‘Ples ptica’, a Vedrana Čabraja otkrio je polaznicima njezine radionice ‘Čaroliju od vune’. Marko Dejanović okupljene je zabavio svojim stand up nastupom, a ekipa je uživala sjedeći na sijenu. U sklopu filmske večeri prikazan je i animirani film Šegrt Hlapić.

Foto: Tomislava Bradić/Cityportal

Organizatori su i više nego zadovoljni, budući da je zanimanje za manifestaciju ‘Vidim, čujem i mirišem ljeto’ svake godine sve veće.

– Željeli smo oživjeti kuriju Alapić, obitelji na okupu, kino na otvorenom, pečenike i vukovinsko ljeto za pamćenje – kazali su iz Udruge ‘Vukovina u srcu’.

Galerija fotografija