Prijava

Vaša prijava

FOTO Liga veterana NSVG-a povećana za tri momčadi


12.08.2019. Obrezina. Plenum veteranskih nogometnih momčadi Nogometnog saveza Velika Gorica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Plenum veteranskih nogometnih momčadi Nogometnog saveza Velika Gorica održan je jučer u organizaciji VNK Mladost-Obrezina u klupskim prostorijama NK Mladost u Obrezini. Plenumu su se odazvali predstavnici 11 veteranskih momčadi i predstavnici tri momčadi koje su izrazile želju i spremnost da se natječu u Ligi veterana u natjecanju 2019./2020. Plenum je vodio Zlatko Petrac, povjerenik Lige veterana, s kratkim dnevnim redom: 1. Prihvaćanje novih članova Lige veterana, 2. Usvajanje Propozicija natjecanja i kalendara natjecanja za jesenski dio natjecanja 2019., 3. Slobodna riječ.

12.08.2019. Obrezina. Plenum veteranskih nogometnih momčadi Nogometnog saveza Velika Gorica, dr. Stjepan Zagorac. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Jednoglasno je izglasano da se u natjecanje uključe tri nova člana: VNM Lomnica, VNM Lukavec i VNM Ban Jelačić (Vukovina), tako će Liga veterana u novo prvenstvo startati sa 16 momčadi. Start jesenske polusezone je 23. kolovoza 2019.godine.

Plenumu su kao gosti bili nazočni Stjepan Petrac, tajnik NSVG-a i Danijel Rožić, povjerenik za suđenje NSVG-a. Nakon službenog dijela prijateljsko druženje nastavljeno je uz bogati domjenak koji su pripremili dr. Stjepan Zagorac i njegovi igrači.

Galerija fotografija


1.000.000 kuna za nove katastarske izmjere