Prijava

Vaša prijava

Kako prevladati strah od letenja


Oduvijek ste htjeli posjetiti udaljene destinacije za koje nije najspretniji prijevoz busom ili vlakom zbog duljine putovanja? Mnogi pristaju i na takve alternative zbog aerofobije – straha od letenja! Naime, iracionalan strah od letenja značajnom dijelu populacije utječe na život u manjoj ili većoj mjeri. Iako bi umjesto straha od letenja bilo mnogo logičnije plašiti se vožnje automobilom, a budući da komercijalno (putničko) letenje predstavlja najsigurniji, najbrži i najpraktičniji način putovanja.

 Vođeni tom mišlju, već osam godina ekipa stručnjaka u suradnji sa MZLZ organizira ovaj tečaj oslobađanja straha od letenja, a cilj je ukloniti nelagodu, staviti strah pod kontrolu i osposobiti polaznike da samostalno mogu letjeti avionom s osmijehom na licu. Riječ je o prvom i jedinom regionalnom “Fear of flying” tečaju, namjenjenom svim ljudima koji osjećaju od blage nelagode do izrazito jakog straha. Datum sljedećeg tečaja tečaja  biti će 5. listopada 2019. godine.

– Na našim tečajevima mnogi su već prošli koji danas vrlo uspješno i sretno lete. Uz lagane vježbe disanja i opuštanja naše polaznike čeka i blok predavanja o samom strahu te tehnikama upoznavanja i kontroliranja svog straha koje će isti taj dan na letu i koristiti – poručili su iz tima stručnjaka.

Tečaj se temelji na cjelodnevnim predavanjima pod stručnim vodstvom našeg tima, a nakon predavanja i vježbi, zajedno u prisustvu tima krećemo na privatni let putničkim „Jet“ zrakoplovom. Za sve informacije o tečaju i cijeni istog možete se javiti na facebook stranici u inbox ili poslati mail upit na: info@strahodletenja.com.