Prijava

Vaša prijava

TurTeh organizira radionice modelarstva, robotike i elektronike


Prijave za novi krug ljetne škole u organizaciji ‘Udruge za tehničku kulturu Turopoljski tehničari’ su otvorene. Ovoga puta u planu su dvije radionice, modelarstvo i elektronika za malo mlađe osnovnoškolce, učenike od trećeg do petog razreda, a druga je radionica robotike za sedmaše i osmaše, te učenike prvog i drugog razreda srednjih škola.

Kroz radionicu modelarstva i elektronike polaznici će izrađivati pametnu kuću, a koju će moći ponijeti kući sa sobom. Termini radionice su 2. i 3. rujna s početkom u 9.00 sati, u prostorima CTK u Cvjetnom naselju. Radionica je besplatna za sve učenike!

Radionica Robotike također će trajati dva dana, također 2. i 3. rujna, no u nešto kasnijem terminu, s početkom  u 16 sati. Na radionici će polaznici izraditi igraću konzolu Makerbuino, a koju će također moći ponijeti svojim kućama. Požurite jer je ostalo još samo osam mjesta slobodno u ovoj grupi!

Broj mjesta za obje radionice je ograničen. Prijave na radionice moguće je izvršiti email-om na turopoljskitehnicari@gmail.com, a za sve informacije možete ih potražiti na Facebooku.