Prijava

Vaša prijava

Za vikend linija 268 prometuje izmijenjenom trasom


Autoslalom utrka ’17. nagrada Grada Zagreba – 7. memorijal Mire Nikolić’ izmijenit će trase autobusnim linijama koje kreću s terminala Glavni kolodvor. Linija 268 s terminala Glavni kolodvor skretat će lijevo u Ulicu grada Vukovara, zatim desno u Aveniju Marina Držića te nastaviti vožnju preko Mosta mladosti. Autobusi će zatim skretati desno u Aveniju Dubrovnik, a zatim lijevo u Aveniju Većeslava Holjevca te dalje uobičajenim trasama do krajnjih odredišta.
Autobusi će u smjeru Glavnog kolodvora koristiti stajalište na jugoistočnoj strani raskrižja Avenije Dubrovnik i Avenije Većeslava Holjevca. Stajališta Lisinski, NSK i Bundek neće biti u funkciji.

U subotu od 8 do 24 sata, autobusne linije 310, 311 i 313 će s terminala Glavni kolodvor skrenuti lijevo u Ulicu grada Vukovara, zatim desno u Aveniju Marina Držića te nastaviti vožnju preko Mosta mladosti. Autobusi će zatim skretati desno u Aveniju Dubrovnik, a zatim lijevo u Aveniju Većeslava Holjevca te dalje uobičajenim trasama. U povratku će voziti istom, izmijenjenom trasom.

Za vrijeme posebne organizacije prometa, stajališta Lisinski, NSK i Bundek neće biti u funkciji.