Prijava

Vaša prijava

VIDEO ‘Uvijek je zanimljivo s Interom, sigurno će tako biti i ovoga puta’


Sve naše dosadašnje utakmice s Interom bile su otvorene i ravnopravne, uključujući i onu s otvaranja ove sezone, tako da smo sigurni kako nas i u nedjelju očekuje vrlo zahtjevna utakmica, u kojoj će Inter tražiti svoju šansu. Ali, imamo i mi svoje ciljeve, potrebni su nam bodovi, rekao je napadač HNK Gorice Matija Dvorneković najavljujući nedjeljno (15.30 sati) gostovanje kod Intera u Zaprešiću, na terenu na kojem je zabio svoj prvi prvoligaški gol u dresu Gorice.

Iza Gorice su dvije prvenstvene utakmice u kojoj je osvojila jedan bod, pri čemu nije uspjela zabiti gol ni Lokomotivi ni Slaven Belupu, pa će to biti i prvi cilj u ovom susretu. Zabiti i pobijediti.

– Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu, da ćemo biti kvalitetni i eliminirati pogreške iz ogleda sa Slaven Belupom. Inter je na svom terenu nezgodan, svašta se događalo u našim prethodnim sudarima, ali svaka utakmica je svoja priča i nadam se da ćemo ovaj put uspjeti uzeti maksimum. Tablica govori da su oni zadnji, ali činjenica je da ih nitko nije dobio lako, da su i na Poljudu pokazali da su opasni i organizirani, i zato mislim da nas čeka jako zanimljiva utakmica – kazao je trener Sergej Jakirović.

Gorica je s Interom na otvaranju prvenstva odigrala 1-1 u utakmici u kojoj je bila bez šestorice prvotimaca, a i protivnik se tek slagao i formirao, pa možemo očekivati kudikamo drukčiji susret. Iz perspektive Gorice važno je što su svi igrači na raspolaganju, što su se Lovrić i Čabraja utakmicom u Kupu u srijedu “očistili” od kartona, pa se u Zaprešić ide s najjačim snagama. Kako će to točno izgledati, trener Jakirović nije mogao ni želio reći, čuva neke varijante i ideje kao moguće izjednačenje, a mi ćemo se opet poigrati i pokušati predvidjeti prvih 11.

Mogli bi tu možda upasti i Ćelić, i Maslowski, i Mathieu, i Dvorneković, u nekim varijantama i Zwolinski kao drugi napadač, ali zasad će čini da bi početna postava mogla izgledati ovako:

Kahlina – Musa, Steenvoorden, Jovičić, Čabraja – Marina, Čanađija – Hamad, Suk, Lovrić – Ndiaye