Prijava

Vaša prijava

VIDEO ‘Pobjeda u Osijeku pa na pauzu kao četvrti? To je idealan scenarij…’


Treće gostovanje zaredom, prva utakmica najtežeg mogućeg niza… Tako se, u jednoj rečenici, najbolje može opisati ono što nogometaše Gorice očekuje u subotu od 19 sati na osječkom Gradskom vrtu. Iza Goričana je poraz u Koprivnici i pobjeda u Zaprešiću, ali sad je na redu protivnik s kudikamo većom kvalitetom. Osijek s razlogom pripada u “veliku četvorku” domaće lige, ali sa zadovoljstvom možemo reći i da pripada u skupinu “velikana” koji s Goricom nemaju baš najbolja iskustva.

– Da, imamo s Osijekom dobar međusobni omjer, ali imali smo ga i s Hajdukom… Imamo to loše iskustvo s Poljuda, kad smo otišli u nervozu, a i ovoga puta će to biti jako važno. Moramo ostati fokusirani, bez obzira na moguće tenzije i ostale stvari iz nogometnog folklora. No spremni smo – optimističan je trener Sergej Jakirović.

– Pripremili smo se tijekom tjedna, svi ćemo biti potpuno fokusirani na ono što nas čeka. Na nama je samo da damo svoj maksimum, da se pokažemo u najboljem mogućem svjetlu – rekao je Hrvoje Babec, jedan od goričkih Slavonaca.

– Lijepo je vratiti se kući, u svoju Slavoniju, a još je ljepše tamo pobijediti! Bit će na tribinama i obitelji i prijatelja, a i s druge strane, u dresu Osijeka, neki su dečki s kojima sam privatno u jako dobrim odnosima – dodao je Babec.

Ni ovoga puta, već tradicionalno, nije prošao pokušaj da od trenera Jakirovića saznamo u kakvom će sastavu igrati Gorica, ne da se čovjek i gotovo… Pa nam i ovoga puta preostaje samo pogađati i nagađati:

Kahlina – Čanađija, Ljubisavljević, Jovičić, Čabraja – Hamad, Maslowski, Suk, Lovrić – Ndiaye, Zwolinski

Nakon Osijeka slijedi pauza u prvenstvu, ponovno će pozornicu preuzeti reprezentacije, a nastavak prvenstva za Goričane slijedi 18. listopada. Tog petka poslijepodne (18 sati) u grad dolazi Dinamo, četiri dana prije gostovanja u Ukrajini kod Šahtara…


Obavijest kandidatima