Prijava

Vaša prijava

Majstorija Tihomira Bradića u 90. minuti “ukrala” bod Dinamu u Čiču


Suparnike je dočekao užasno blatan teren i loše vrijeme, a time i jako nezgodni uvjeti za igru. Činilo se da će time više biti hendikepirani gosti iz Dubrave Vrbovečke, jer u sastavu su imali super iskusne znalce i španere Bradića, Fulira, Sušu, vratara Jantoljaka, Leboša i ostale, ali kasnije se ispostavilo da nije bilo tako.

Saznali smo da dosadašnji trener Zdenko Dimović više ne obnaša svoju funkciju jer premalo je bodova osvojeno s obzirom na spomenuta poznata nogometna prezimena, neka ranije i u dresu trećeligaša iz Vrbovca. Momčad je u Čiču vodio igrač Tihomir Bradić i dvostruku zadaću odradio je vrhunski.

 

Od samog starta utakmice vidjelo se da Dubrava teži kombinatorici i nadigravanju, a krasno im je to išlo. Lopta je kao po špagi išla logičnim putem s jedne na drugu stranu pa onda na ubadanje. Dinamovci su pak vrlo dobro stajali u fazi obrane i čekali kontru. Prilika je bilo na obje strane, za primjer Bradića glavom s pet metara na odličan ubačaj Bradića (23. minuta) ili Furićev udarac u kut, kojeg je Jantoljak kranjim naporom paradom izbacio u korner (30.).

Borbena i sadržajna utakmica lomila se i činilo se, prelomila u 61. minuti, kad je nakon kontre Petar Vukadin fantastičnim udarcem pogodio svoj lijevi donji kut ispod ispruženog Jantoljaka za vodstvo domaćina 1-0.

Iskusniji igrači gostiju nisu, prema očekivanju, fizički pali, već su mirno i ambiciozno igrali svoju ofenzivnu igru, koja im se i isplatila. Kasno, već u 82. minuti, Suša je zdesna u sredini uposlio Alena Crha, koji je mirno poentirao za 1-1. I tu gosti nisu stali, već su nastavili napadački. Igrala se 90. minuta kad je dosuđen slobodnjak s lijeve strane, činilo se prilično daleko od vratara Dinama Šimića. Tako nije mislio Tihomir Bradić i snažnim udarcem pogodio je suprotne rašlje za veliko slavlje Dubrave iz okolice Vrbovca.

DINAMO HIDREL – DUBRAVA (V) 1-2
NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrela. Gledatelja 50. Sudac: Marin Medved (Ivanić Grad) 6,5. Pomoćnici: Tomislav Tadijanović Ivanić Grad) i Danijel Gašpar (Križ). Delegat: Zvonimir Sedmak (Lukavec).
STRIJELCI: 1-0 Vukadin (61), 1-1 Crha (82), 1-2 Bradić (90).
DINAMO HIDREL (4-2-3-1): Šimić 6-Zorić 6,5, Čurla 6,5, Pudić 6, Ž. Josić 6,5-Jakovljević 6,5, Slivak 6-Vukadin 7, Blažević 6,5, Furić 6-Pejak 6 (od 75. Španiček-). Trener: nema
DUBRAVA VRBOVEČKA (4-2-3-1): Jantoljak 6,5-Brkljačić 6 (od 55. Crha 7), Leboš 6,5, Krivan 6,5, Grgić 6,5-Štefanac 6,5, Grbavac 6,5-Suša 7, Ronjak 6,5, Bradić 8-Fulir 7. Trener: nema
IGRAČ UTAKMICE: Tihomir Bradić