Prijava

Vaša prijava

Doznajte kako (ne) rade trgovine po Gorici za blagdane


Gdje god se krene ovih dana, vlada ludilo uobičajeno za ovo doba godine. Gužve na cestama, u trgovačkim centrima i dućanima, donijele su veliki profit trgovcima, ali i dozu frustracije kod kupaca, pogotovo onih iz muških redova… S Badnjakom dolazi kraj svemu tome, dućani su odredili skraćeno radno vrijeme, a zatim slijedi odmor. Za nekoga duži, za nekoga kraći, ali dobro je znati kakve se opcije nude za one koji još nisu baš sve kupili…

Pa krenimo redom.

Kaufland je u Gorici na Badnjak imao radno vrijeme do 16 sati, a u sljedeća dva dana na vratima će stajati oznaka “zatvoreno”. I na Božić i na Štefanje.

Jednako tako, zatvorena vrata će 25. i 26. prosinca imati i Lidl, koji je na Badnjak radio najkraće. Djelatnici su već u 14 sati mogli kućama, na pripremu blagdanske večere, kićenje bora i ostale božićne radosti.

Konzum je za Badnjak odredio najduže radno vrijeme, do 17 sati, za one koji baš ozbiljno kasne s kupovinom… Na Božić i na blagdan Sv. Stjepana i ova će trgovina biti zatvorena.

I na koncu, jedina opcija za Štefanje ostaje Spar. Na Badnjak je raspust dogovoren za 16 sati, na Božić se neće raditi, ali samo na Božić. U četvrtak će tako Spar svoja vrata otvoriti u 8 sati, a zatvoriti u 14.