Prijava

Vaša prijava

Raspjevani Prosinac u Gorici: U petak Barabe, u subotu Bang Bang!


Prosinac u Gorici ide dalje, ulazi u svoje posljednje dane, a park između crkve NBDM-a i Muzeja Turopolja i dalje nudi brojne sadržaje za Velikogoričane. Raznolike, za velike i male… Tako će u poslijeblagdanski petak program uz klizalište početi u 16 sati, kad kreće Igraonica Djeda Božićnjaka, koja će potrajati sljedeća dva sata.

U istom kutku parka u 17 sati će početi i animacija za djecz “Božićno veselje”, a u prostoru Muzeja Turopolja u 18 sati počinje kreativna radionica “Božićna radionica prstima”. Time će i završiti današnji program za one najmlađe, dok će stariji na svoje doći od 21 sat, barem oni koji su ljubitelji glazbenog izričaja kojeg nudi bend Barabe.

– Najljepše je svirati u svom gradu, pred domaćom publikom, i to u božićno vrijeme, što znači da se jako veselimo nadolazećem koncertu kojeg ćemo održati 27. prosinca u Velikoj Gorici kraj Muzeja Turopolja od 21 sat – kažu dečki iz benda.

U subotu će program početi već u 10 sati, igraonicom “Vilenjački poligon”, od podne kreće čitanje priča za klince, poslijepodne će u Muzeju Turopolja, od 18 sati, biti program pod nazivom “Snježno slikanje na lica i zajedničko fotografiranje”. Subotnji program također će završiti koncertom, od 20 sati svirat će bend Bang Bang.