Prijava

Vaša prijava

Dođite gladni! Ljekarne Zagrebačke županije pripremaju radionicu prirodne kuhinje


Ljekarne Zagrebačke županije, u suradnji s Biotekom Zagrebačke županije, pripremile su novu radionicu prirodne kuhinje na kojoj svatko može naučiti kako se hraniti zdravo, kvalitetno i uravnoteženo. Farmaceuti educirani za prirodnu prehranu i makrobiotiku polaznike će naučiti kako pripremiti nutritivno uravnotežene obroke, a radionice su interaktivne i raju 2 do 3 sata.

Među ostalim, na edukaciji ćete saznati kako pripremiti kvalitetan i uravnotežen obrok, zašto je važno koristiti organske i cjelovite namirnice, kako uskladiti svakodnevne obaveze s pripremom zdravog obroka te kako prehranu prilagoditi individualnim potrebama, zdravstvenom stanju i godišnjem dobu.

– Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako se kvalitetnije i zdravije hraniti. Kuhamo prema makrobiotičkim načelima te naglašavamo važnost uravnotežene prehrane. Dođite gladni jer naši farmaceuti kuhaju za vas, a pripremljene obroke lako možete uvrstiti u svoju kuharicu zdravih navika – kažu iz Ljekarni Zagrebačke županije.

Radionica prirodne kuhinje održat će se 12. veljače od 17 do 20 sati u ljekarni u Ulici kralja Zvonimira 5. Cijena je 120 kuna, drugi član obitelji ostvaruje popust 50 posto, a za djecu do 15 godina radionica je besplatna. Prijaviti se možete na broj telefona 091 3296 152.