Prijava

Vaša prijava

Općina Kravarsko ne prima stranke, promijenjen vozni red busa, a nude i pomoć onima u samoizolaciji

[]

Zbog pendemije koronavirusa, Općina Kravarsko uvela je, sukladno naputku Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije, zaštitne mjere kojima je cilj sprečavanje širenja virusa COVID-19. Naime, od danas su ograničili rad sa strankama te moče sve koji će u narednim danima trebati usluge Općine Kravarsko da im se obrate u uredovno radno vrijeme od 7,30 do 15,30 sati putem telefona, e-maila ili pošte.

Također, zbog novonastale situacije na snazi je i privremeni vozni red autobusa za Hotnju i Pokupsko, a koji će biti u primjeni sve do prestanka izvanrednih okolnosti.

Na svojim mrežnim stranicama Kravarsko je dalo uputu i za one koji se nalaze u samoizolaciji.

– Mole se mještani Općine Kravarsko kojima je određena mjera samoizolacije da strogo poštuju odredbe i naputke dobivene od inspektora i epidemiologa. Ukoliko Vam je određena mjera samoizolacije, a u potrebi ste za dostavom namirnica molimo vas da ne izlazite, već se obratite telefonskim putem (01/6237 022) ili e-mailom (opcina@kravarsko.hr) u Općinu Kravarsko ili u Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko (098 398 531) koji će Vam potrebnu pomoć organizirati – naveli su iz Općine Kravarsko.