Prijava

Vaša prijava

Knjižnica se otvara u ponedjeljak, ali samo za vraćanje knjiga


Prema odluci Vlade RH, od ponedjeljka je dopušteno otvaranje knjižnica, ali gorička knjižnica ipak neće raditi u punom kapacitetu. Do ispunjenja epidemioloških mjera propisanih od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite bit će moguć samo povrat ranije zadužene građe, istaknuli su iz knjižnice. Zakasnine za posuđene knjige nastale u razdoblju zatvorenosti knjižnice neće se naplaćivati. Čitaonice novina i časopisa te studijske čitaonice i dalje ostaju zatvoreni, a neće biti ni moguć rad na računalima.

– Napominjemo da će tek nakon ispunjavanja svih epidemioloških mjera biti omogućena posudba nove građe i korištenje ostalih knjižničnih usluga – napominju iz knjižnice.

Osim toga, odjeli Gradske knjižnice imaju i posebno radno vrijeme. Središnji odjel za odrasle i dječji odjel radit će ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 15 sati, utorkom i četvrtkom od 13 do 19.30 sati te subotom od 8 do 13 sati. Područna knjižnica Galženica bit će otvorena ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13 do 19.30 sati, utorkom i četvrtkom od 8 do 15 sati te subotom od 8 do 13 sati.