Prijava

Vaša prijava

Živ je klub u Novom Čiču

[]

Na igralištu županijskog prvoligaša Dinama Hidrela u Novom Čiču, bili smo u četvrtak, točno kad se treslo u Zagrebu, ali i šire. Na travnatom tepihu nismo osjetili podrhtavanje tla, a držali smo i prostornu distancu spram prisutnih Joze Duvnjaka i Gorana Cesareca, supruga predsjednice kluba Ivane Cesarec. Nije trebalo mnogo upita, Goran je pojasnio aktivnosti.

– Glavni teren i travnjak iza i desno od tribina povaljali smo prije, još dok je bilo vlage u zemlji. Sve se redovito kosi, a u srijedu to su obavila braća Filip i Patrik Crnolatec, inače mladi igrači HNK Gorice koji ovdje žive. Patrik je ujedno i trener naših starijih pionira, a dečkima kapa do poda na trudu i korektnosti.

– Vidite i sami, sada sve zalijevamo vlastitom vodom iz bunara. Ispred vratiju (golova) stavljena je nova zemlja i tu posijana trava, kao i po cijelom terenu. Sve prostorije unutar doma su generalno uređene, a postavljena je nova stolarija te novopopločena velika sala, sve uz pomoć Grada – otkrio je Goran Cesarec, član IO kluba.

Predsjednica Dinama Hidrel Ivana Cesarec telefonom se pak dotaknula jednog problema.

– Zaredale su provale u prostorije kluba. Posljednja je bila u noći Uskrsa na ponedjeljak. Ranije smo jednu prijavili, a od ove posljednje više ima štete na vratima od onog što je otuđeno od pića i kovanica. Odlučili smo poduzeti korake i zaštiti imovinu kluba, pa ćemo vidjeti što dalje. Od nastavka prvenstva izgleda ništa, kad bismo barem imali dovoljno sredstava pa da do jeseni sve ušminkamo. Imamo volje i ambicija, a o drugom ne odlučujemo – zaključila je predsjednica Dinama Hidrela Ivana Cesarec.