Prijava

Vaša prijava

Ovo je novo radno vrijeme trgovina u Velikoj Gorici

[]

Danas je započela prva faza popuštanja mjera. Raditi su započeli svi koji obavljaju djelatnost trgovine, osim onih koji posluju unutar trgovačkih centara. Cvjećarnice, fotografski obrti, postolari, krojači, obrti koji izrađuju ključeve, turističke agencije, urari i zlatar te autopraonice za ručno pranje automobila (samo vanjsko pranje) od danas su mogli otvoriti vrata.

Trgovine prehrambenih proizvoda, prema naputku Stožera civilne zaštite RH, imaju novo radno vrijeme. Tijekom strogih mjera za zaštitu širenja koronavirusa radile su od 8 do 17 sati, a od danas će trgovine moći raditi do 21 sat, ali dvokratno.

Interspar će raditi od 7.30 do 21 sat, uz pauzu od 14 do 15 sati tijekom koje će se dezinficirati prostor. Tako će raditi od ponedjeljka do subote, dok nedjeljom neće raditi.

Trgovine Konzuma radit će od ponedjeljka do subote od 7 do 13.30 sati i od 14.30 do 21 sat.

Lidl će raditi od 7 do 21 sat, a svaki dan između 13.30 i 14.30 sati trgovina će biti zatvorena kako ne bi došlo do preklapanja radnika iz dvije smjene te kako bi se trgovina još jednom temeljito dezinficirala.

KTC će također raditi dvokratno, a vrata trgovina će biti otvorena od 7.30 do 21 sat, s pauzom od 13.30 do 14.30 sati.

Trgovački lanci neće raditi nedjeljom i blagdanom, ali će raditi pekarnice i trgovine na benzinskim postajama. Na tržnicama će se odsad moći prodavati i svježa konzumna jaja, med i cvijeće.


MLADI ŠAHISTI POLETA NA ONLINE TURNIRIMA

Sretan Uskrs !