Prijava

Vaša prijava

Počinju upisi u dječje vrtiće


Unatoč izvanrednim okolnostima, iz Grada Velike Gorice javljaju kako 11. svibnja počinju upisi djece u četiri gradska i dva privatna vrtića na području Velike Gorice. Upisi traju do 22. svibnja, a vrtići raspolažu s 464 novih mjesta.

– U okolnostima u kojima se trenutno nalazimo, izuzetno je važno prilagoditi brigu o djeci novoj situaciji i pripremiti sustav predškolskog odgoja za povratak u redovno stanje. Značajno nam je olakšan proces upisa jer je ovo četvrta godina u kojoj provodimo upise u dječje vrtiće putem posebne aplikacije koja omogućava roditeljima da podnesu prijave za vrtić iz svoga doma. Proteklih godina smo, temeljem stečenih iskustava poboljšavali i unaprjeđivali sustav, što nam je omogućilo kvalitetnu pripremu i provedbu upisa u trenutnoj situaciji u kojoj je provedba e-Upisa jedina moguća opcija i optimalno rješenje – kažu iz Grada.

Na mrežnim stranicama dječjih vrtića roditelji mogu pronaći informacije o programima i aktivnostima, kao i savjete prilagođene trenutnoj situaciji. Sve ostale informacije, kao što su način prijave, rokovi i programi, kao i plan upisa u dječje vrtiće koji definira broj slobodnih mjesta u pojedinom programu prema lokaciji i dobi djeteta, dostupni su na mrežnim stranicama Gorica.hr.