Prijava

Vaša prijava

Trgovine omiljene mete lopova nakon popuštanja mjera

[]

Na meti lopova nedavno se našao Müller na Šetalištu Franje Lučića. Kradljivica je iskoristila nepažnju djelatnica i ukrala više paketa električnih četkica te nekoliko komada drugih kozmetičkih proizvoda, vrijednih oko 2500 kuna. Riječ je o ženi otprije poznatoj goričkoj policiji, a uskoro će biti dovršeno kriminalističko istraživanje nad njom vezano uz ovu krađu.

– Upravo se provodi kriminalističko istraživanje nad istom te će protiv nje biti podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici – rekao je Nikica Ljubanović iz PP Velika Gorica.

Istog dana u Kauflandu je uhvaćen 42-godišnjak iz Krapinsko-zagorske županije u krađi različitih artikala u vrijednosti od 1200 kuna. Otuđeni artikli vraćeni su, a nad 42-godišnjakom provedeno je kriminalističko istraživanje i podnesena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Samo dva dana kasnije muškarac je iz DM-a na Trgu Stjepana Radića ukrao 14 parfema. Zapakirane parfeme stavio je u torbu i išetao iz trgovine. Šteta je procijenjena na 4358 kuna.

– Radi se o nepoznatom počinitelju. On je u trenutku počinjenja kaznenog djela nosio je crnu zaštitnu masku, što otežava utvrđivanje identiteta počinitelja. Riječ je o muškarcu starosti između 23 i 25 godina, visine od 185 centimetara i srednje tjelesne građe.