Prijava

Vaša prijava

Igor Mostarlić i Dinko Huskić uveli Lomnicu u peti rang

[]

Lomnica danas sigurno plovi Jedinstvenom županijskom ligom (peti rang nogometa u Hrvata). A kako je to izgledalo sezone 2015/2016 u 1. županijskoj ligi istok (šesti rang)? Predsjednik kluba bio je Bernard Mostarlić. Jesensku polusezonu trener i igrač Lomnice bio je njegov mlađi brat Igor Mostarlić, nakon Štefa Deverića vjerojatno i ponajbolji igrač svojeg domicilnog mjesta. Osvojeno je prvo mjesto nakon pobjede u 15. kolu u Novom Čiču zgoditkom stopera Dinka Miljkovića, inače sina legendarnog dinamovca Ivice. Za Lomnicu su protiv Dinama Hidrela igrali Pogledić, Deverić (Polak), Miljković, Petrović, Krpan, Čurić, Arbanas, Grgić, Štuban (Sejfović), Krizmanić (Trumbetaš), Mostarlić. Igor Mostarlić je dao intervju početkom siječnja 2016. Kroz jesen ostvareno je 11 pobjeda, tri remija i poraz. Turopoljac je na drugom mjestu bio slabiji za 4 boda.

– Zadovoljni smo igrama u prvom dijelu sezone a bodovna razlika je mogla biti i veća da nije bilo poraza protiv Brcka. Drago nam je da u momčadi imamo i dosta igrača iz Lomnice. Godinu smo stariji i prošla sezona se ne smije ponoviti. Želja nam je da na kraju sezone budemo prvi i vratimo se u viši rang natjecanja gdje je Lomnica već i bila. Infrastruktura nam je zadovoljavajuća, ekipira nam se polako i Uprava kluba – kazao je tada između ostalog Igor a mediji su to objavili 10. siječnja 2016.

Zbog toga je bila vrlo iznenađujuća objavljena vijest 6. veljače iste godine pod naslovom: Naglo se rastali Igor Mostarlić i Lomničani. Dolje na fotografiji možete saznati što se to dogodilo.

Već u petak 12. veljače 2016. godine objavljena je nova vijest da je novi trener Dinko Huskić tada 42-godišnjak. Dinko je poznati malonogometaš i reprezentativac Hrvatske a odlično je igrao i za mnoge velikonogometne klubove u Zagrebu i širom Zagrebačke županije. Kao trener ranije je vodio Jelačić iz Vukovine i Vatrogasac Kobilić.

Lomnica je na kraju sezone slavila prvo mjesto i povratak u Jedinstvenu županijski ligu. U klub se vratio i Igor Mostarlić pa je tako je sve završilo u najboljem redu.