Prijava

Vaša prijava

Na Goričkim večerima ovog vikenda…

[]

Završio je prvi tjedan Goričkih večeri. Posjetiteljima kulturnih programa Pučkog otvorenog učilišta vrijeme baš i nije išlo na ruku, pa su mnoga događanja morala biti prebačena u dvoranu Gorica. No, pred nama je novi dio programa. Sva događanja su besplatna, a velik dio njih, nadamo se, ipak će se održati na otvorenom, kako je i planirano.

Vikend događanja započinju u petak s dva filma u sklopu Revije dokumentarnog filma i to u 18.30 Okus cementa te u 20.30 sati Diego Maradona. Idući dan, u subotu, od 10 do 13 sati Goričani mogu posjetiti interpretacijski multimedijalni postav Turopolja u Centru za posjetitelje, a navečer su na rasporedu još dva filma – Medena zemlja u 18.30 i Pavarotti u 20.30 sati.

U nedjelju je opet moguće posjetiti Centar za posjetitelje, i to od 16 do 19 sati. Zanimljivo će biti vidjeti i djevojke iz  Traumatic artsa u 18 sati u Parku dr. Franje Tuđmana. One će posjetiteljima Goričkih večeri pokazati trikove plesa na svili. U 19 sati Margareta Peršić ispričat će priču ‘Pričom te zovem’, nakon čega u 20 sati slijedi predstava za djecu te Triolin vatreni show. U nedjelju će i od 19 do 21 posjetitelje zabavljati animatorice na štulama.