Prijava

Vaša prijava

Okuje – Malonogometni turnir ulica “Hrastik 2020.”

[]

Dečki iz Centra najbolji

Nakon poduže vremena okujski Hrastik je živnuo, grupa mladih nogometnih entuzijasta prvotno je uredila zapušteno malonogometno igralište. Turnirskom akcijom pokrenuli su stare i mlade okujske nogometaše na druženje i natjecateljski duh. Sudjelovale su momčadi triju okujskih ulica – kvartova; Centar, Gajec-Selci, Bartolci i gostujuća momčad iz Markuševca Turopoljskog.


Igralo se mini prvenstvo, svatko protiv svakog. Zabilježeni su slijedeći rezultati: Bartolci – Markuševec 1.3, Gajec-Selci – Markuševec 2:4, Bartolci – Centar 2:3, Gajec-Selci – Centar2:1, Markuševec – Centar 0:6, Bartolci – Gajec-Selci 4:4.
Pobjednički pehar osvojili su dečki iz Centra sa osvojenih 6 bodova, bili su bolji od drugoplasiranih Markuševčana zahvaljujući boljoj gol razlici i rezultatu međusobnog ogleda. Trećeplasirani su Gajec Selci, dok su Bartolci imali učinak jednog boda. Sve utakmice sudili su okujski nogometni veterani Mirko Zagorec i Darko Lendarić. Odigrana je i revijalna utakmica između HDZ Velika Gorica i TO HDZ Okuje. Nazočne je zabavljao Pendrek band, a uz igralište se moglo vidjeti kako uz nazočnost domaćeg pučanstva ovaj turnir posjetili su i susjedi iz Mraclina. Poznato je da gotovo svake sezone jedan ili više Okujaca brani boje mraclinskog kluba.
Prema riječima organizatora cilj je da ovaj turnir postane tradicionalan.