Prijava

Vaša prijava

Okuje – Malonogometni turnir ulica “Hrastik 2020.”


Dečki iz Centra najbolji

Nakon poduže vremena okujski Hrastik je živnuo, grupa mladih nogometnih entuzijasta prvotno je uredila zapušteno malonogometno igralište. Turnirskom akcijom pokrenuli su stare i mlade okujske nogometaše na druženje i natjecateljski duh. Sudjelovale su momčadi triju okujskih ulica – kvartova; Centar, Gajec-Selci, Bartolci i gostujuća momčad iz Markuševca Turopoljskog.


Igralo se mini prvenstvo, svatko protiv svakog. Zabilježeni su slijedeći rezultati: Bartolci – Markuševec 1.3, Gajec-Selci – Markuševec 2:4, Bartolci – Centar 2:3, Gajec-Selci – Centar2:1, Markuševec – Centar 0:6, Bartolci – Gajec-Selci 4:4.
Pobjednički pehar osvojili su dečki iz Centra sa osvojenih 6 bodova, bili su bolji od drugoplasiranih Markuševčana zahvaljujući boljoj gol razlici i rezultatu međusobnog ogleda. Trećeplasirani su Gajec Selci, dok su Bartolci imali učinak jednog boda. Sve utakmice sudili su okujski nogometni veterani Mirko Zagorec i Darko Lendarić. Odigrana je i revijalna utakmica između HDZ Velika Gorica i TO HDZ Okuje. Nazočne je zabavljao Pendrek band, a uz igralište se moglo vidjeti kako uz nazočnost domaćeg pučanstva ovaj turnir posjetili su i susjedi iz Mraclina. Poznato je da gotovo svake sezone jedan ili više Okujaca brani boje mraclinskog kluba.
Prema riječima organizatora cilj je da ovaj turnir postane tradicionalan.