Prijava

Vaša prijava

Sedam novih slučajeva korone u županiji, Gorica opet na pozitivnoj nuli

[]

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na području Zagrebačke županije do nedjelje u 11 sati evidentirano je 206 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o sedam osoba više. Tako su na području Zagrebačke županije trenutačno aktivna 63 slučaja. Do sada je ukupno izliječeno 135 osoba, a osam ih je preminulo, stoji u županijskom izvješću od nedjelje.

I ovoga puta je pridodana tablica s točnim brojkama za svaki grad na području županije, ali i istaknuto gdje su se sve pojavili novi slučajevi. Tri se nova slučaja vežu uz Zaprešić, dva za Samobor te po jedan za Dugo Selo i Svetu Nedelju. Velika Gorica je, dakle, ovoga puta prošla bez novih slučajeva, što je definitivno dobra vijest u danima kad brojke posvuda rastu.

I, naravno, upozorenje za kraj:

– Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.