Prijava

Vaša prijava

Besplatne promotivne radionice u školi Malac Genijalac Velika Gorica

[]

U Velikoj Gorici, na adresi A. K. Miošića 23a, škola Malac Genijalac mališane podučava mentalnu aritmetiku od jeseni 2019. godine. Škola je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, a osim brzog računanja kod djece potiče logičko razmišljanje, bolju koncentraciju i pamćenje te ljubav prema matematici.

Grupe se formiraju prema uzrastu djece, a samu grupu čini 6 do 12 polaznika.

Nastava je organizirana u 2 nivoa, osnovni i napredni, koji traju po deset mjeseci. Program je organiziran tako da prati klasičnu školsku godinu. Upravo zbog toga, nastava se organizira subotom ili nedjeljom, po tri školska sata. Međutim, vrata ove škole uvijek su otvorena za njihove Malce Genijalce. Ako je dijete bilo spriječeno doći na nastavu, obavezno se organizira sat nadoknade. Također, ukoliko učitelji procijene da je djetetu potrebna pomoć ili individualni rad, organizira se dopunska nastava. Ako pak dijete pokazuje izvrstan napredak i interes, organizira se i dodatna nastava sa zahtjevnijim zadacima i aktivnostima. Moramo priznati da su ovi učitelji vrlo predani treningu mozga Velikogoričkih malaca.

Ono na što su posebno ponosni u školi Malac Genijalac je i online platforma, koja omogućava djeci rad kod kuće. Svako dijete voli računalo, zar ne? Na ovaj su se način potrudili da vrijeme provedeno na računalu Malcima Genijalcima bude i korisno. Polaznici ove jedinstvene škole imaju pristup svojem profilu, na kojem vježbaju i rade domaće zadatke. Učitelji svojim učenicima redovito šalju te zadatke i prate njihov rad.

Svi zainteresirani roditelji, prijavite svoje dijete na jednu od radionica (PRIJAVE SU OBAVEZNE):

malacgenijalacVG@gmail.com
099/2202-928

Ukoliko ste zainteresirani za upis, a niste u mogućnosti doći na promo radionice, predbilježite se na slijedećem linku, a tim Malac Genijalac Velika Gorica s veseljem će Vam se povratno javiti.

Online predbilježbe:
https://centar-helena.hr/prijave-i-upisi/

Malac Genijalac VELIKA GORICA

A.K.Miošića 23a