Prijava

Vaša prijava

Opljačkani automobil, garaža i torba s kotačićima

[]

U proteklom tjednu policija je najviše posla imala s krađama. Ovoga puta, na meti lopova nisu bile obiteljske kuće, kako to najčešće biva. I dalje je na meti lopova bio novac i alat, no našli su druga mjesta s kojih će ih ukrasti. Jedan posebno ‘hrabar’ kradljivac opljačkao je 74-godišnjakinju i to tako da joj je iz torbe na kotače ukrao novčanik s dokumentima i 2.000 kuna. Lopov je, naime, iskoristio nepažnju 74-godišnje žene na platou ispred Poštanske banke na Trgu Petra Krešimira IV u srijedu ujutro oko 10 sati i u samo 10 minuta ukrao novac.

Nepoznati lopov provalio je u nedjelju između 13 i 16 sati u parkirani automobil na šljunčanom parkiralištu kod jezera Čiče. Razbio je staklo na vozačevim vratima, otvorio automobil te iz pretinca za rukavice ukrao kožni novčanik s dokumentima i novcem. Žena (51) tako je ostala bez 400 kuna.

S nedjelje na ponedjeljak, u vremenu od 20.05 do 00.30 sati u Šćitarjevu, dogodila se krađa iz garaže u vlasništvu 59-godišnjaka. Iz nje je kradljivac ukrao tri motorne pile i jednu flaksericu. Šteta je oko 8.000 kuna.

– Vrijedne stvari treba puno bolje čuvati i bolje osigurati prostore u kojima građani čuvaju alat, koji se lako proda na tržištu pa je čest plijen lopova – upozorili su iz policije.