Prijava

Vaša prijava

Bili smo na otvorenju Eurospina

[]

Hrvatski diskontni lanac talijanskih korijena Eurospin otvorio je vrata svoje trgovine u Velikoj Gorici. Već pri samom ulasku bilo je jasno da raznolikost asortimana vodi glavnu riječ, a moderno opremljen interijer zaista stvara dojam ugodne kupnje. Na uredno složenim policama s preko 2.500 artikala kriju se kvalitetni proizvodi po najpristupačnijim cijenama na tržištu, što je okosnica Eurospinove filozofije pametne kupnje i slogana – puna kolica i novčanik!

Bogat prehrambeni i neprehrambeni asortiman vlastitih robnih marki započinje policama s velikim izborom svježeg voća i povrća, koje vas vode do mirisne pekarnice koja iznenađuje raznovrsnošću pekarskih proizvoda. Razne vrste kruha, peciva, kroasana, punjenih savijača, slatkih i slanih varijanti garantira da će vaš doručak ili užina svakog dana biti drugačija!

Posebnost ovog trgovačkog lanca su pomno birane vlastite robne marke koje će vas brzo pridobiti. Kombinacija sireva, maslina, pršuta i bogat izbor raznih vina samo je jedna opcija za vaša druženja s prijateljima, no ako dodamo i zaista povoljnu ponudu plodova mora i ribe, tune i svježe porcije mesa – ne treba mnogo razmišljati što će biti danas za ručak. Osobito kad je u tijeku tjedna akcija. Predlažemo rižoto s plodovima mora za koje ćete po akcijskoj cijeni izdvojiti svega 15 kuna. Ako želite objed na brzinu, potražite i gotova jela poput pečenih lazanja, piletine ili kroketa, i naravno nezaobilazni desert – sladoled Dolciando!

Neizostavan dio svih svjetskih kuhinja je maslinovo ulje, posebice one mediteranske. No, blagodati ove namirnice cijenjene su širom svijeta. U Eurospinu ekstra djevičansko maslinovo ulje možete kupiti po nevjerojatnoj akcijskoj cijeni od samo 21,99 kuna.

Oduševila nas je i tjestenina u svim varijacijama marke Tre Mulini,i i asortiman mliječnih proizvoda kao i robna marka Amo Essere bez glutena ili laktoze. Akcijska cijena jedne litre mlijeka sa 2,8 % mliječne masti je prilika koja se ne propušta – mlijeko robne marke Land košta svega 3,79 kuna!

No, ako uz odlične cijene i njihovu kvalitetu dodamo i održivost, ova će vam trgovina dati mnoštvo ideja za vaše održive i ekološke zabave uz proizvode za jednokratnu uporabu. Na policama svakako potražite novu liniju biorazgradivog pribora za jelo i posuđa Sistema Casa koji se mogu kompostirati jer su izrađeni od pulpe šećerne trske i celuloze (čuvamo prirodu!). To je dobra odluka prilikom kupnje čime zajedno reduciramo plastiku!

Svakako će vas oduševiti odjel higijenskih potrepština, posebno Dexal sredstva za čišćenje, ponuda omekšivača za rublje, ali i kompletna oprema za kuhanje te sitnice za dekoraciju vašeg doma – i rođendanskog partija! Otok s kućanskim aparatima zahtjeva posebnu pažnju – od onih ‘profi’ kao što su dehidratori za sušenje hrane, do LCD televizora, prijenosnih klima, ali i aparata i uređaja za uljepšavanje.

Eurospin trgovina ima i kabinu za presvlačenje u kojoj bezbrižno možete provjeriti pristaju li vam odjevni predmeti iz njihove ponude. No, kako ne bi zadnja riječ ostala na nama, i svijet kućnih ljubimaca je pravo malo carstvo. Čekaju vas povoljne cijene mekanih gnijezda i ležajeva te hrana za kućne ljubimce robne marke Radames.

 

Koncept Pametne kupnje zaista je ispunio naša očekivanja, a omjer cijene i kvalitete svakako će Eurospin pozicionirati na vrh naše liste šoping destinacija. Provjerite novi katalog sa super tjednim akcijama!