Prijava

Vaša prijava

Pogodak Mladosti u 25. sekundi i crveni Đuksiju u 25. minuti odlučili

[]

U nedjelju 11. listopada 2020. u Novom Čiču od 16. sati odigrana je prvenstvena utakmica 8. kola 1. županijske lige istok između domaćeg Dinama Hidrel i Mladosti iz Obrezine. Mladost je slavila pobjedu s dva gola razlike a prvi je zabila već u 25. sekundi igre. Pejak je odigrao Marka Kadoića a ovaj se probio kroz statičnu obranu Hidrela po sredini i onda jedan na jedan s vratarom sigurno zabio. Kadoić je igrao 13 minuta onda je zbog ozljede morao iz igre. U 25. minuti mnogo toga je odlučeno što se pobjednika tiče. Filip Đuksi je s leđa napravio prekršaj a sudac Landeka je odlučio da je to za direktni crveni karton. Dinamovci su se uzalud trudili dokazati suprotno.

Domaći igrači i navijači žestoko su reagirali i u 43. minuti kada je Landeka dosudio kazneni udarac za Mladost, opet bez efekta. Pucao je Pejak a vratar Mario Zagorac je paradom u svoj desni kut obranio.

Sve je praktički odlučeno u 48. minuti. Periša je pobjegao obrani Dinama a kad je stigao pred Zagorca propao mu je pokušaj driblinga. Srećom za Mladost, lopte se dokopao Mario Tadić i mirno pogodio za 2:0. Po hladnom sjevercu više nije bilo zanimljivih situacija i svi su jedva dočekali kraj pa da odu pogledati reprezentaciju.

 

DINAMO HIDREL – MLADOST OBREZINA 0:2

NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrel. Gledatelja 60. Sudac: Zvonimir Landeka Velika Gorica). Pomoćnici: Matej Mrkoci (Mraclin) i Tihomir Bratković (Velika Gorica). Delegat: Zvonimir Sedmak (Lukavec).

STRIJELCI: 0:1-Kadoić (1), 0:2-M. Tadić (48).

DINAMO HIDREL: Zagorac, Sudar, Jakovljević (od 67. Čičak), Panić, Rus, Đuksi, Balenović (od 67. Španiček), Zorić (od 27. Slivak), Jurišić, Bartulić (od 56. Šantek), Blažević (od 56. Žugaj).

TRENER: Mario Kajinić

MLADOST OBREZINA: Miklec, Stanušić (od 74. Jelić), Perić, M. Tadić, Ivančić, Crepulja, Periša (od 81. Stažić), Pejak, Šorša, Kadoić (od 13. Havidić), Zrnčić (od 85. J. Tadić).

TRENER: Josip Tadić

IGRAČ UTAKMICE: Mario Tadić