Prijava

Vaša prijava

Hribarovi volonteri opet u humanitarnoj akciji

[]

Humanitarnu akciju prikupljanja pomoći u hrani (brašno, šećer, ulje, riža, sol, tjestenina, konzerve) i sredstvima za čišćenje pokrenuli su, kao i prethodnih godina, đaci i njihovi roditelji, učitelji i svi djelatnici Osnovne škole Nikole Hribara.

 

16.10.2020. Velika Gorica. Volonteri iz Osnovne škole Nikole Hribara u humanitarnoj akciji. Foto: OŠ Nikole Hribara

Profesorica Marija Patrlj tim povodom kaže: ”Pomoć je namijenjena korisnicima pučke kuhinje u Zagrebu, koju vode Misionarke ljubavi, časne sestre koje je osnovala Majka Terezija. Mali Hribarovi volonteri su u toj pučkoj kuhinji volontirali u prošloj školskoj godini. Pomaganje najpotrebitijima čini ljude boljima, a šta su radili i kakva su iskustva stekli, volonteri su podijelili i s novinarkom HKR-a, Velikogoričankom Snježanom Kirinić Grubić u emisiji ‘Novi valovi dobrote’ (emitirana 6. listopada 2020.). Zbog propisanih epidemioloških mjera hrana se neće skupljati danima, kao prethodnih godina, nego samo u utorak, 20. listopada 2020.).”

16.10.2020. Velika Gorica. Volonteri iz Osnovne škole Nikole Hribara u humanitarnoj akciji. Foto: OŠ Nikole Hribara

Na taj dan djeca će donijeti hranu pored ulaza u školu (tamo gdje stoji školski autobus) prije početka nastave prvog i drugog turnusa. Hranu će preuzimati domari i profesorica Marija Patrlj. Akciji se mogu pridružiti i oni koji to žele.

Galerija fotografija