Prijava

Vaša prijava

Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima dosad podijelili 20 Golfova 8 i 200 novčanih nagrada

[]

U pet hrvatskih gradova: Rijeci, Zadru, Bjelovaru, Osijeku i Zagrebu, Euroherc i Adriatic osiguranje podijelili su deset automobila Golf 8 i 100 novčanih nagrada sretnim dobitnicima drugog kola nagradnih igara “Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više”, u kojima su sudjelovali svi osiguranici, fizičke osobe, koji su od 1. svibnja do 31. kolovoza 2020. godine ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje vozilo.

U srijedu, 14. listopada, završen je drugi krug najvećih nagradnih igara u Hrvatskoj. Nakon obilaska Rijeke, Zadra, Bjelovara i Osijeka, došao je red i na Zagreb, gdje je dvadeset sretnih dobitnika preuzelo po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke, dok su dva najsretnija osiguranika sjela za upravljače najnovijih VW Golfova – željno očekivanih “osmica”, koje su dobili s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem.

Sretni dobitnici su se na najbolji mogući način uvjerili da police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu uistinu vrijede više.

U Rijeci, Zadru, Bjelovaru, Osijeku i Zagrebu Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima donijeli su uzbuđenje i sreću, izmamili suze radosnice i vratili optimizam

Nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Podsjećamo, kako biste sudjelovali u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine. Velikom nagradnom igrom osiguravajuća društva Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima žele zahvaliti na dugogodišnjoj vjernosti.

Izvlačenje dobitnika trećeg kola očekuje nas u siječnju 2021. godine u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, kada ćemo doznati kome je otišlo još 10 Golfova 8 i 100 potrošačkih kartica Agram banke.

Andro Ferenèak, dobitnik Golfa 8, Boris Erkapiæ, direktor Adriatica podružnica Zagreb.

Željka Srneg, dobitnica novog Golfa 8. i Ivan Kulušić, direktor prodaje Euroherca podružnice Zagreb

Sandra Senjić, Stjepan Rak iz Euroherca, Tomislav Mešnjak, sretni dobitnik novčane nagrade , Krešimir Beloša Fijan, direktor Euroherca podružnica Velika Gorica.

Nagrađivanje osiguranika Euroherca i Adriatica tu ne završava jer sve osiguranike koji su sudjelovali u nagradnim igrama u prva tri kola, očekuje veliko finalno izvlačenje 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu. Dvoje sretnih dobitnika, osiguranika Euroherca i Adriatica, mogu osvojiti i odvesti se u dva bogato opremljena VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Tada ćemo saznati i imena dobitnika novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnike ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.

– Znala sam za nagradnu igru, ali nagradu nisam ni očekivala niti joj se nadala. Čovjek kad se najmanje nada onda mu se dogodi nešto uistinu lijepo. Prva polica i odmah dobitna! Bit ću osiguranica Euroherca sigurno još godinama. Putujem na posao svaki dan oko dva sata, tako da će u novom Golfu vožnja sigurno biti ugodnija – rekla je oduševljena dobitnica Željka Srmeg iz Bukovca Svetojanskog, istaknuvši kako je poziv iz Euroherca bio erupcija emocija, uzbuđenja, šoka i nevjerice.

– Čestitam svim sretnim dobitnicima i zahvaljujem im što biraju Euroherc kao svog osiguratelja. Ovom nagradnom igrom želimo zahvaliti na vjernosti našim osiguranicima, koji u Eurohercu biraju kvalitetnu osigurateljnu zaštitu i sveobuhvatna pokrića, u skladu s vlastitim potrebama – istaknuo je Ivan Kulušić, direktor prodaje Podružnice Euroherca u Zagrebu te pozvao sve postojeće osiguranike Euroherca, a i one koji to još uvijek nisu, da se uključe u nagradnu igru.

– Da sam dobitnik Golfa 8, direktor iz Adriatica javio mi je na sam rođendan! Naravno da mu nisam vjerovao, pa ja sam ozbiljan čovjek! Tek kad me je nakon sat vremena nazvala ljubazna dama iz Adriatica i čestitala, povjerovao sam – rekao je sretni dobitnik Golfa Adriatic osiguranja Andro Ferenčak iz Preseke istaknuvši kako će novog mezimca voziti on, premda mu se nadaju i njegov sin i unuk.

Direktor Podružnice Adriatic osiguranja Zagreb Boris Erkapić nije krio zadovoljstvo činjenicom da je Golf otišao upravo u okolicu Zagreba. Čestitao je dobitnicima vrijednih nagrada te zahvalio svim osiguranicima na povjerenju:

– Hvala vam što birate Adriatic osiguranje za svog partnera u sigurnosti!

Osiguranike koji u prva dva kola nisu imali sreće, čeka finalno izvlačenje. Automobili čekaju svoje vlasnike, stoga se još uvijek stignete uključiti u nagradne igre. Vidimo se u siječnju!

Sretno svima uz Euroherc i Adriatic!