Prijava

Vaša prijava

Novi Reporter je vani! Politička utrka, sportska bajka i priče o Goričanima

[]

Listopad se bliži kraju, novi mjesec borbe s virusom koji nas sve skupa dovodi do ludila, a to znači da je došlo vrijeme i za novi broj Reportera. U kojem o koroni, doduše, ima najmanje riječi. Kad je već posvuda oko nas, da se listajući stranice vašeg omiljenog lokalnog mjesečnika barem malo odmorite…

Besplatni Reporter možete pronaći na uobičajnim lokacijama po gradu, a u njemu ćete pronaći izvještaj sa sjednice Gradskog vijeća bez prisustva gradonačelnika, ali i bez vijećnika SPD-a, na što se naslanja priča o potrazi za novim gradonačelnikom. Lokalni izbori bit će tek na proljeće, u svibnju, ali zbog aktualnih okolnosti Velika Gorica je već sad zanimljiva i atraktivna svim političkim strankama i pojedincima koji se žele uključiti u utrku za desetog gradonačelnika u povijesti našega grada.

Donosimo i priče o Stipi Biliću, piscu koji to zapravo i ne želi biti, o Maji Marčinko, bivšoj profesorici iz OŠ Eugena Kvaternika s neobično puno interesa i aktivnosti, o promjeni na vrhu goričkog ogranka Matice Hrvatske, o životu naših umirovljenika u ovim neizvjesnim vremenima… Tu je i osvrt na neke od najljepših trenutaka goričkog sporta, priča o jednom od ključnih igrača NK Kurilovca, o fustalu, o novom Goričaninu u Dinamu i još mnogo toga.

Dakle, potražite svoj primjerak, nema druge.