Prijava

Vaša prijava

Kuhani gin, adventski vijenci i kap dobrote nakon nedjeljne kave

[]

Velikogorički humanitarci, okupljeni pod nazivom “VG Legacy”, idu dalje sa svojom akcijom prikupljanja sredstava za velikogoričku Hitnu pomoć, kojoj žele omogućiti i treći tim. Novi dio tog projekta je izrada i prodaja adventskih vijenaca.

“Dragi naši pratitelji, VG Legacy tim predstavlja prve adventske vijence koje su naši volonteri radili sa puno ljubavi proteklih dana do dugo u noć. Sav prihod ide za našu akciju za VG hitnu kako bi oprskrbili vozila aparatima koji život znače. Uživajte u Božićnoj čaroliji!”, poručili su organizatori akcije.

Velikogoričani će vijence i druge božićne ukrase moći kupiti i u nedjelju u Parku Franje Tuđmana. Društvo iz VG Legacyja bit će u gradskom središtu od 11 do 16 sati.

“Smjestit ćemo se između Park Caffea i Kluba 100 pa navratite do nas kada popijete finu nedjeljnu kavicu. Mi smo vam pripremili predivne adventske vijence i neodoljivi kuhani gin, po kojem smo poznati još od prošle Humanitarke. Uljepšajte svoj dom jednim od naših adventskih vijenaca i podržite našu humanitarnu akciju za velikogoričku hitnu. Svoj adventski vijenac možete rezervirati i odabrati ga na našoj stranici VG Legacy. I ne zaboravite: Samo se srcem dobro vidi!”