Prijava

Vaša prijava

Uzorne seoske žene u akciji: Za djecu oboljelu od malignih bolesti stižu paketi iz svih dijelova Hrvatske

[]

Ovom blagdanskom dobu godine posebno se raduju djeca, a na odraslima je da im sačuvaju čaroliju Božića i učine to vrijeme posebnim. Upravo takvo lijepo djelo napravile su članice Udruge Uzornih hrvatskih seoskih žena. One su prikupile svoje domaće proizvode, ali i slatkiše, odjeću i obuću za 110 članova splitskog Kluba roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti “Sanus”.

– Mi smo sve vrijedne, radimo sa svojih 10 prstiju, imamo OPG-ove i svoje proizvode koje smo, naravno, dale kako bi olakšali tim roditeljima i obogatile njima i djeci božićne blagdane. Naše članice su se pozivu u pomoć rado odazvale, a kako nas ima u svakoj županiji, ono što je prikupljeno u humanitarnoj akciji već putuje za Split iz svih dijelova Hrvatske – kaže Katica Jerleković, predsjednica Udruge Uzornih hrvatskih seoskih žena.

Dio stvari koje su prikupile na području Zagreba i Zagrebačke županije, seoske žene s našeg područja poslale su danas udruzi Sanus u Split.

4.12.2020. Velika Gorica – Donacija Udruge Uzornih hrvatskih seoskih žena Klubu roditelja djece oboljelih od malignih bolesti. Foto: Marija Vrbanus/Cityportal.hr