Prijava

Vaša prijava

Pridružite se akciji Goričkog kluba mladih i udruge Fajter i pomozite beskućnicima!

[]

Humanitarne aktivnosti Goričkog kluba mladih nastavljaju se i dalje. Nova akcija na koju pozivaju usmjerena je na jednu od najugroženijih skupina u našem društvu, a to su beskućnici.

-Ulaskom u zimsko doba također smo ušli u razdoblje koje je posebno teško za beskućnike te smo stoga dogovorili ponovnu suradnju s humanitarnom udrugom Fajter. Pokrećemo akciju koja će trajati od 9.prosinca pa sve do kraja 1. mjeseca. Prikupljat će se higijenske potrepštine (dezodoransi, šamponi, vlažne maramice, britvice, kreme za ruke) te nove čarape i donje rublje za žene i muškarce. Prikupljene potrepštine možete ostaviti kod nas u Goričkom klubu mladih, na 2. katu Galženice, radnim danom od 17 do 21 sat.- kažu iz Kluba.

Udruga FAJTER za pomoć beskućnicima pod vodstvom je Mile Mrvalje i Antonelle Šantek te je ogromna podrška svim beskućnicima koji nemaju nikoga za pomoći im.

Pokažimo solidarnost i zajedništvo tijekom ovih ozbiljnih i tužnih vremena te ih pokušajmo učiniti ljepšima za naše nevidljive ljude.