Prijava

Vaša prijava

“Turopoljsko srce” opet kuca: Nogometni humanitarci krenuli s Brekalom

[]

Treći put, treću godinu zaredom, jedno zanimljivo društvo velikih srca krenulo je u akciju. Riječ je o nogometnim krugovima, trenerima, igračima i sportskim djelatnicima, koji su se isprepleli s mladim goričkim poduzetnicima, a cijela priča i vrti se oko nogometa. Točnije, oko dresova.

Trener Dinama II Ivan Prelec, igrač Gorice Matija Dvorneković i direktor tvrtke Alpas Hrvatska Kristijan Japec samo su neki od glavnih likova ove humanitarne akcije, čiji je cilj skupiti sredstva za potrebite. U dogovoru s Centrom za socijalnu skrb dečki svake godine odrede kome će pomoći na koji način, ovisno o potrebama. Prethodne dvije godine rezultati su bili fantastični, mnoge potrebite obitelji dobile su vjetar u leđa zahvaljujući “Turopoljskom srcu”, a nešto slično sprema se i ove godine.

“Dragi naš humanitarci, polako nam prolazi godina koja je bila ‘drugačija’. Godina koja nas je sve dovela u situacije u kojima smo imali vremena secirati pojedine sekvence svojih i tuđih života. Bila je to godina kad smo fizički bili dalje nego ikad, a srcem nikad bliži.

Turopoljsko srce ove je godine grijalo domove obitelji koje se bore s raznim nedaćama suvremenog života i zato pozivamo sve Vas  da kao i svake godine skupimo u sebi sve ono najbolje i takvom sinergijom krug obitelji čiji ćemo dom ugrijati materijalno i emocionalno bude još veći.

Ove godine se naša humanitarna akcija provodi u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom. Prikupljena sredstava ćemo provoditi isključivo putem online aukcija dresova, slika i ostalog inventara. Nogometni turnir kafića ćemo prolongirati za prvi adekvatan termin. Pozivamo Vas i sve zainteresirane da nam se priključite u velikoj aukciji dresova, koja će trajati sve do kraja godine. Sve donacije i uplate vršit će se na račun udruge”, tekst je koji je objavljen na službenim stranicama projekta “Turopoljsko srce”.

Prvi dres na aukciji bio je onaj Josipa Brekala iz Wolfsburga s posebnom posvetom za ovu akciju, a za dane pred nama najavljeni su mnogi vrlo, vrlo atraktivni dresovi… I puno, puno dobrote.