Prijava

Vaša prijava

DV Lojtrica u borbi za titulu najljepšeg vrtića u Hrvatskoj

[]

Dječji vrtić Lojtrica iz Velike Mlake u konkurenciji je 56 dječjih vrtića koji se bore za titulu najljepšeg u Hrvatskoj. Izbor za najljepši i najbolji vrtić i ove godine organizira portal Gradonačelnik.hr, a glasati za svoje favorite građani mogu na Facebook stranici i to do 15. prosinca u podne, kada će prebrojavanjem lajkova biti poznat pobjednik.

– U ovogodišnji izbor prijavilo nam se 56 vrtića iz 44 grada iz svih krajeva Hrvatske, neki su gradovi prijavljivali više vrtića, a po broju prijava apsolutni je rekorder Slavonski Brod čija dva vrtića su prijavili ukupno 11 svojih objekata. Prošlogodišnji pobjednik, DV Maslačak iz Belišća, i ove se godine natječe i brani titulu najljepšega, a bore se i za naslov najboljeg vrtića u zemlji, a u utrci i ove godine sudjeluju i neki od najbolje plasiranih u prošlogodišnjem izboru, poput DV Lojtrica iz Velike Gorice, DV Stribor iz Novske, DV Šušak iz Rijeke… – piše na stranici Gradonačelnik.hr.

Uz titulu najljepšeg, 23 od ovih 56 gradova su se uključila i u borbu za titulu najboljega, a četiri grada ove su se godine odlučila natjecati samo kvalitetom i uvjetima koje osiguravaju djeci.