Prijava

Vaša prijava

Rotary klub Velika Gorica organizirao još jednu humanitarnu akciju, uljepšat će Božić obiteljima iz Novog Čiča

[]

Rotary kluba Velika Gorica i ove je godine organizirao Božićnu humanitarnu akciju koja je tradicionalno usmjerena prema sugrađanima iz najosjetljivijih slojeva društva.

-U suradnji sa Caritasom župe Novo Čiče, 35 obitelji kojima će donacije biti usmjerene ovaj će Božić dočekati uz više veselja i manje briga. Rotary klub Velika Gorica ovu akciju provodi zajedno sa partnerom gospodinom Josipom Plodincem i poduzećem Klara – Mlin i Pekare.-kaže Josip Sertić, predsjednik kluba.

Također, za uspjeh ove lijepe priče, bitno je istaknuti brigu koju župa Novo Čiče zajedno sa župnikom Marijanom Prepeljanićem vodi o svojim najosjetljivijim župljanima i sugrađanima.

Inače, Rotary klub Velika Gorica dio je hrvatskog ogranka Rotary organizacije koju čine 1,2 milijuna članova a kojima je zajednička volja za pomaganjem u zajednici u kojoj žive i rješavanjem globalnih izazova kao što su dječja paraliza ili pristup pitkoj vodi.

-Rotary klub Velika Gorica svoju misiju provodi kroz različite aktivnosti kroz godinu, pa je tako vrijedno istaknuti pruženu podršku izvrsnim goričkim učenicima i studentima čiji su uspjesi globalno prepoznati, kao i podršku medicinskom osoblju Doma zdravlja u Velikoj Gorici u vidu donacije zaštitnih vizira tijekom ovogodišnje pandemije. – zaključuje Sertić.

(foto: gorica.info)