Prijava

Vaša prijava

Bakljada za heroje s Poljuda! Navijači dočekali igrače Gorice usred noći

[]

Na satu je otkucalo 1:21 u trenucima kad je autobus s umornim junacima iz Splita skrenuo prema stadionu, nekih pet i pol sati prošlo je od završetka utakmice na Poljudu i velike pobjede Gorice protiv Hajduka (4-2), ali još nije bilo vrijeme za ići kući. Pošteno su se iznenadili igrači kad su vidjeli da ih na ulasku u njihov stadion čekaju navijači s – bakljadom!

Scene dočeka, snimane iz autobusa, pogledajte OVDJE.

– Je, radimo sutra ujutro, neće se biti lako probuditi za posao, ali dečki su ovo zaslužili – govorili su navijači dok su čekali svoje miljenike.

Ispred ulaza u klupske prostorije razvili su transparent na kojem je pisalo “Gorica – Simply the best”, a putem od ograde do transparenta najvjerniji navijači napravili su svojevrsni “špalir”, koji je oduševio igrače.

– Uh, neće mi valjda zapaliti auto… – čuo se i jedan zabrinuti komentar iz autobusa, no čak je i po tom pitanju sve prošlo u najboljem redu, bez ikakve štete.

Štetu je zato Gorica napravila Hajduku, prije toga i Osijeku, ali i mnogima drugim tijekom ove polusezone iz snova. I polusezone u kojoj je bilo jako malo prilika družiti se s navijačima, igrati pred njima, proslavljati golove s njima… I zato je ovo, vjerojatno, idealan kraj. Gorica nema “vojsku” navijača, tu je riječ o nekoliko desetaka zaljubljenika u svoj klub, ali to je očito prava, istinska, iskrena ljubav. Koju su ovi dečki, nema sumnje, apsolutno zaslužili.

– Ljudi, nadamo se da se uskoro vidimo i na tribinama! – poželjeli su igrači nakon kratkog noćnog druženja s navijačima.

Oni su otišli na spavanje, jer ponedjeljak ujutro čekao je iza ugla, a igrači su otišli na zasluženi odmor. Dva tjedna predaha je pred njima, a onda slijedi nastavak. U istom stilu, uvjereni smo…