Prijava

Vaša prijava

FOTO: Grad primio i darivao brončanu rukometašicu Doru Krsnik

[]

23.12.2020. Velika Gorica. Prijem za brončanu rukometašicu Doru Krsnik. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Brončanu rukometašicu sa nedavnog Europskog prvenstva Doru Krsnik danas je primio i darivao Krešimir Ačkar, obnašatelj dužnosti gradonačelnika Grada Velike Gorice. Biranim riječima pozdravio je trenutno najpopularniju Velikogoričanku, a uspjeh hrvatske ženske rukometne reprezentacije i osvojeno treće mjesto izjednačio je s uspjehom Gorana Ivaniševića kada je pobijedio u Wimbledonu 2001. godine. Upućeno je još nekoliko superlativa na adresu stalne članice hrvatske reprezentacije te su joj predani prigodni darovi i cvijeće.

23.12.2020. Velika Gorica. Prijem za brončanu rukometašicu Doru Krsnik. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Dora se zahvalila na dočeku, istakla je ponos zbog onoga što su naše rukometašice napravile na europskoj smotri te kako ona uvijek nosi Veliku Goricu u srcu. Nada se da iskazano zanimanje za ženski rukomet neće biti kratkog vijeka i da će ova i neka buduća generacija biti motivirane za nove uspjehe na internacionalnoj razini. Dodala je i kako joj je žao da naš grad nema ekipu u ženskom prvoligaškom rangu.

Čestitkama i prigodnim darovima Dori je respekt pokazala i Zajednica sportskih udruga Grada Velike Gorice, a darove i cvijeće uručio joj je Goran Kovačić, predsjednik Zajednice.

Galerija fotografija


Čestitka