Prijava

Vaša prijava

Učenici iz Gornjeg i Donjeg Hruševca, Kravarskog i Kozjače pratit će nastavu na daljinu

[]

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić donio je odluku o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija. Prema njoj, učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola te maturalni razredi (četvrti razredi srednjih škola) kreću na nastavu od 18. siječnja do 31. siječnja uživo, odnosno po modelu A. Učenici od petog do osmog razreda osnovnih škola te učenici od prvog do trećeg razreda srednjih škola kreću na nastavu 18. siječnja do 31. siječnja na daljinu (model C).

U osnovnim i srednjim školama koje imaju oštećenja nastala u potresu, nastava u drugom polugodištu kreće na daljinu (model C). Nastava će krenuti uživo kada se škole obnove, odnosno kada budu omogućeni uvjeti za siguran boravak učenika i zaposlenika.

– Učenici 1.-4. razreda prema odluci župana trebali bi imati nastavu u školi od 18. do 31. siječnja. Međutim, zbog samoizolacije učiteljica koje su bile sa zaraženom osobom nastava za učenike 1.-4. razreda Matične škole u Kravarskom, te područnih škola Gornji Hruševec, Donji Hruševec i Kozjača bit će na daljinu od 18. siječnja do zaključno s petkom, 22. siječnja – kazali su iz OŠ Kravarsko.