Prijava

Vaša prijava

VG Legacy ima novu akciju za pomoć Glinjanima

[]

Nakon što su danima, i noćima, pomagali potresom pogođenim područjima prikupljanjem, sortiranjem, prijevozom i podjelom donacija, ekipa VG Legacy ima novu akciju. Ovoga puta traže frizere kako bi stanovnicima Gline barem malo uljepšali ovaj težak period.

– Tražimo frizere. Naša teta Branka će organizirati prostor i logistiku u Glini, a mi tražimo frizere koji bi išli u Glinu ošišati dame i gospodu i uljepšati im, barem malo, ovaj težak period. Svi vole ići frizeru, ajmo mi pobati okrenuti stvar i frizere dovesti tim ljudima. Dakle frizeri, tražimo vas, javite nam se.Pokažimo još jednom da gledamo srcem – poručili su iz VG Legacy-a.

Osim toga, najavili su gorički humanitarci, uskoro će organizirati i novu akciju u kojoj će prikupljati najpotrebnije artikle, ovisno o informacijama s terena, te ih odmah distribuirati mjesta gdje su potrebni.

– Već se unaprijed možete pripremiti da će to biti kreveti, rešoi, grijalice/kaloriferi, produžni kablovi, mikrovalne, mini pećnice, prašak za veš, konzervirana hrana, kuhala za vodu. Velika pomoć bi bila donacija kemijskih wc-a pa vas sve molim da kontaktirate poznanike koji bi ih imali. Nemamo skladišni prostor pa ćemo se svi morati ponovno sinkronizirati i zajedno u jednom danu odraditi taj posao, u što ste se svi već jako dobro uhodali – poručila je ekipa VG Legacy-a.