Prijava

Vaša prijava

Novi detalji policijske akcije u Kobiliću, uhićeni provalnik (65) imao je pomagače

[]

Muškarac (65) kojega je policija uhitila tijekom provale u kuću u Kobiliću u noći u subotu, kazneno djelo nije počinio sam. Naime, s njime su bila još dvojica muškaraca koji su ipak uspjeli pobjeći.

Podsjetimo, u 1.20 sati u subotu, policija je zaprimila dojavu građana koji je kazao kako je u Kobiliću uočio trojicu muškaraca koji preskaču ogradu te ulaze u kuću za koju zna da je trenutno prazna, s obzirom da se stanari nalaze u inozemstvu.

– Brzom reakcijom policije uhvaćen je jedan od počinitelja. Doista se radilo o pravom bijegu s mjesta događaja. Naime, svi su se razbježali, a govorimo o pola 2 ujutro, što znači da je bio mrkli mrak. Policijski službenici u neposrednoj blizini kuće uhitili su 65-godišnjeg muškarca s područja Nove Gradiške, a obradom je utvrđeno da su počinitelji provalili u kuću, no zbog dolaska policije su pobjegli – ispričao je inspektor Nikica Ljubanović.

Budući da se vlasnik kuće nalazi na radu u inozemstvu, još nije poznato što je iz kuće ukradeno te će to policija utvrditi kada se vlasnik vrati i pregleda kuću. Do tada, kuća ostaje zapečaćena.