Prijava

Vaša prijava

Zahvala iz Gline: “Doći iz Velike Gorice i humanitarno raditi cijeli dan, i to u nedjelju, svaka čast! “

[]

Jutros je iz Velike Gorice prema potresom pogođenoj Glini krenula kolona vozila. A u vozilima frizeri, volonteri, humanitarci! U svega par dana dogovorili su i vrlo brzo krenuli u realizaciju ideje da tamošnjem stanovništvu uljepšaju ove doista teške dane.

Svi volimo izgledati lijepo, uredno i ošišano, i komentari poput onih da je tim ljudima u ovom prekrasnom malom gradiću gdje je stolovao ban Josip Jelačić, gdje je Josip Runjanin skladao hrvatsku himnu, zadnje što sad trebaju – frizura, danas se pokazalo potpuno neutemeljeno. Otkad su frizeri došli u prostorije Osnovne škole Gline ljudi samo pristižu. I puno to stanovnicima Gline znači. Potvrdila nam je to i Jasna Kozarčanin koja je na šišanje dovela svog sina Mislava.

– Ja sam oduševljena, stvarno doći iz Velike Gorice u Glinu i humanitarno raditi cijeli dan, i to u nedjelju, svaka čast na odvojenom vremenu i trudu, ma na svemu! Lijepo je znati da nismo zaboravljeni. Mislila sam na prvu da nećemo ići. Zvala sam našu tetu frizerku u petak, ali mi je ona rekla da salon ne radi zbog urušene zgrade, i da su morali sve iz salona iseliti, tako da je ova akcija došla u pravi trenutak! Mom Mislavu je ovo bio pravi doživljaj, a uz to nismo morali ići u Sisak u potragu za frizerom. Hvala svima još jednom!

Kako kaže, nije očekivala da će doći tako puno ljudi, ali sretna je da su došli, jer, još uvijek su svi u strahu, mnogi nisu u svojim domovima, a ova gesta im je svima puno značila. Voljela bi kaže u nekim normalnim okolnostima zahvaliti i frizerki koja je šišala njenog sina, danas su se uspjeli odužiti samo čokoladom za energiju.

Još jednom možemo reći da se stvarno samo srcem dobro vidi i zahvaliti ekipi VG Legacya koja misli na one kojima je pomoć potrebna!