Prijava

Vaša prijava

U jednom popodnevu pokušali provaliti u tri kuće

[]

Udaljenosti 15-ak minuta hoda jedna od druge, nalaze se tri kuće koje su u petak, 22. siječnja, bile na meti provalnika. Prva u nizu za pokušaj pljačke bila je kuća u Malogoričkoj ulici. U vremenu od 14.30 do 15.30 sati netko je pokušao provaliti kroz prozor u kuću u vlasništvu 48-godišnjakinje.

– No, kako je prozor bio na visini od 180 centimetara i provalnik nije imao dobar oslonac, došlo je do puknuća dijela stakla na prozoru zbog čega je provalnik odustao od namjere te pobjegao – objasnili su iz policije.

Iduća provala odvijala se u vremenu od 18.40 do 19 sati u Radićevom odvojku. Nepoznati počinitelj došao je do vrata terase na kući u vlasništvu 55-godišnjaka. Pokušao ih je obiti, ali nije uspio. Nakon toga je na identičan način pokušao obiti prozor u čemu je uspio pa je ušao u kuću i ispremetao stvari, ali niša nije ukrao.

Treća provala taj dan odvijala se u obližnjoj Trebnjanskoj ulici, u vremenu od 18 do 20 sati. Nepoznati provalnik pokušao je provaliti u kuću u vlasništvu 80-godišnjaka. Došao je do prizemnog dijela kuće na kojem je bio djelomično otvoren prozor. Kroz njega je provalnik provukao ruku i otvorio ga. Unutra je ispremetao stvari, ali nije ništa ukrao.

Budući počinitelji nisu uspjeli ništa ukrasti, šteta je jedino na prozorima i vratima koje su provalnici oštetili u pokušaju provale