Prijava

Vaša prijava

Radovi na tornju NBDM preusmjeravaju promet

[]

Zbog radova na uklanjanju tornja na Župi Navještenja Blažene Djevice Marije koji je stradao u potresu, u srijedu, 27. siječnja, u vremenu od 7.30 do 14.30 sati u zoni Župe za sav promet bit će zatvoreni dijelovi okolnih cesta i to Šetalište F. Lučića (od križanja sa Zagrebačkom do k.br. 6 Šetališta F. Lučića) i Ulica A. Šenoe (od križanja s Šetalištem F. Lučića do k.br. 7 Ul. A. Šenoe) u Velikoj Gorici.

Obilazni pravci za motorna vozila bit će Zagrebačka ulica, Ulica kneza Branimira, Ulica kralja D. Zvonimira s južne strane Šetališta F. Lučića i Ulica Vjekoslava Majera s sjeverne strane Šetališta F. Lučića.

Autobusne linije broj 309, 321 i 335, koje s Terminala Velika Gorica prometuju Šetalištem F. Lučića, preusmjerit će se na Ulicu kralja D. Zvonimira. U povratku se prema Terminalu Velika Gorica vraćaju svojom redovnom trasom. Autobusno stajalište na Šetalištu F. Lučića kod k.br. 16 privremeno se ukida.

– Ovim putem molimo sve građane da se ne kreću i ne zadržavaju u zoni izvođenja radova zbog sigurnosti – poručili su iz Grada Velike Gorice.