Prijava

Vaša prijava

Traže se najkreativnije vrtićke maske

[]

Unatoč tome što će na ovogodišnjem 112.Turopoljskom Fašniku izostati fašnička povorka, neće izostati maskiranje i dobra zabava. Turistička zajednica Velike Gorice poziva sve vrtićke skupine i njihove odgajatelje da se uključe u foto-video natječaj te pokažu svoju kreativnost i osvoje vrijedne nagrade.

– Pošaljite nam fotografije ili kratke video uratke (do 2 minute) i podijelite s nama kako ste obilježili fašnik u vašem objektu. Fotografije i video materijale dostavite nam putem naše Facebook stranice „Turopoljski fašnik“ , a uz objavljenu fotografiju ili video napišite naziv skupine i vašeg vrtića te adresu. Pet najboljih uradaka s najviše lajkova osvojit će i nagrade. Prijave traju do 20.veljače  – poručuju iz Turističke zajednice.

Turopoljski fašnik ove se godine održava pod motom „Otkrij svoje drugo ja“, a cilj je pozvati građane da i u ovim izazovnim vremenima u sebi pronađu fašničkog zabavljača, maskeranta, svoju smiješnu i veselu, pomalo luckastu stranu, svoju ludu, svoj alter ego!