Prijava

Vaša prijava

U POUVG traju upisi na pripreme za državnu maturu

[]

U Pučkom otvorenom učilištu su u tijeku upisi na pripreme za državnu maturu. Srednjoškolci se mogu prijaviti na temeljite pripreme za jedan od individualnih predmeta ovisno o željenom fakultetu, kao i izabrati potrebnu razinu.

– Dragocjeno vrijeme iskoristi isključivo za učenje, a ne na putovanje i probijanje kroz gužvu jer se temeljite pripreme održavaju u tvome gradu. Naši predavači najbolje znaju kako učiti za maturu, na koje lekcije posebno obratiti pozornost, kojem se tipu zadataka najviše posvetiti… Oni te neće pretrpavati nebitnim informacijama, tjerati da naštrebaš napamet cijeli udžbenik ili zbirku zadataka, nego će ti na što jednostavniji način pomoći da utvrdiš gradivo, položiš maturu i upišeš željeni fakultet. Naše pripreme podrazumijevaju kontinuirani rad uz individualizirani pristup. Primjerene svima, pružaju priliku i pojedincima slabijeg predznanja da u zadanom roku ovladaju gradivom – objasnili su iz Pučkog otvorenog učilišta.

Za prijave i upite maturanti se mogu javiti mailom na obrazovanje@pouvg.hr ili pozivom na broj 01 6259 806 ili 098 316 419.