Prijava

Vaša prijava

Jelačić u nedjelju ugošćuje Kurilovec

[]

U prvoj pripremnoj utakmici ambiciozni petoligaš Jelačić ugostio je prije sedam dana četvrtoligaša Gradiće i nakon dobre igre izgubio minimalno 0:1, a trener Stefan Rajić je ipak zadovoljan.

– Igrali smo dobro, a šteta što je zakazala realizacija. Mislim da smo bili ravnopravan suparnik a momčad je u dobroj mjeri ispunila zahtjeve koji su bili postavljeni. Energetski smo također bili jako dobri s obzirom na period priprema – kratak je osvrt Rajića na minulo.

U nedjelju, 14. veljače od 14.30 u Vukovini je već novo testiranje, a suparnik je još kvalitetniji jer Kurilovec je trećeligaš.

– Kurilovec je prošlog vikenda dobio trenutno vodećeg drugoligaša Hrvatski dragovoljac 2:1 što je za svaki respekt, no mi se s time ne opterećujemo. Smatram da će nam nova utakmica doći kao odličan test za proljetnu polusezonu jer Kurilovec ima odličnu ekipu i jedan je od najboljih hrvatskih trećeligaša. Mislim da možemo i protiv njih pružiti dobru partiju a nadam se i odgovoriti fizičkim zahtjevima takve utakmice. Bit će to još jedan uvid gdje smo spram željenog – kazao je strateg Jelačića iz Vukovine Stefan Rajić.