Prijava

Vaša prijava

Princ Fašnik osuđen, ali nagradna igra traje i dalje

[]

“Kriv je! Za sve neopisive i neoprostive bedastoće, za Covid, Sars i druge bolesnoće. Za potres i pretres, za beskonačna opijanja i besramna orgijanja, za sve zavedene, privedene i u nepoznato odvedene, za uludo potrošeno vrijeme, izgubljene živce, rasprčkane novce, za ljude pretvorene u ovce!”

Dio je to optužnice protiv Princa Fašnika kojeg su Pajcek, Luk i Žir osudili na galge na zatvaranju 112. Turopoljskog fašnika. Kako to biva u životu i politici, osudili su ga oni koji su ga i birali, a kako je sve izgledalo, pogledajte OVDJE.

Drugačiji nego dosad Turopoljski je fašnik organiziran online pod sloganom “Otkrij svoje drugo ja”, a publika je na društvenim mrežama mogla pratiti kreativne filmove vesele fašničke ekipe; Pajceka, Luka, Žira, Princa i Princeze. Filmovi su i dalje dostupni na FB stranici Turopoljski Fašnik.

Inače, do 20.veljače traje nagradna igra za najbolje maskirane klince i klinceze u dječjim vrtićima. Prijave se odvijaju putem Facebooka, a prvih pet s najvećim brojem lajkova osvaja nagrade. Za više informacija kliknite OVDJE.