Prijava

Vaša prijava

Legacyevi Superheroji za superheroja Svena

[]

Ekipa VG Legacya ponovno je podigla sve na noge i svojom novom akcijom potresla je i raznježila naša srca te potaknula na razmišljanje. U ovoj priči nije riječ o njima, već o malenom heroju Svenu koji je svoj šesti rođendan započeo zračenjem u Institutu za tumore.

Nakon što je članica Legacya dobila tu informaciju te se raspitala što dječak voli, akcija je krenula. Dječakov odogovor je bio policajci, vatrogasci te naravno superheroji. U nešto manje od sat vremena ekipa Legacy skupila je kostime i odlučila je spasiti svijet i Svena! No, nisu bili sami. Bez razmišljanja, njihov apel, prihvatili su članovi Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica, Interventa policija i Policijska postaja Črnomerec.

Mini Legacy napravili Svenu rođendansku čestitku Foto: facebook VG Legacy

– San svakog dječaka, rotirke, kamioni, zaustavljanje prometa radi Svena. Heroja koji se sa svojih 6 godina bori sa rakom čeljusti. A prije svojih malih, a opet tako velikih, 6 godina obolio je od raka jednjaka i želudca. Kada su svi se nadali da je to gotovo pojavio se onaj na čeljusti. Dobio je poklone i od Legacya i od policije i vatrogasaca. Svi smo odlučili da je ovo njegov dan – ističu na svom facebook profilu ekipa Legacya.

Kako bi Svenu uljepšali rođendan, u akciji su sudjelovali i najmlađi članovi Legacya koji su iscrtali plakate s rođendanskim natpisom te time, svojem vršnjaku, poslali želje za rođendan i ozdravljenje.

Foto facebook VG Legacy – Superheroji Legacya za superheroja Svena

– Ovo maleno biće, mali anđeo koji je snažniji danas bio od svih nas heroja, zaslužio je da ustanemo svi za njega. Svene, sve će biti u redu!!! Svi heroji, vatrogasci i policajci imaju teške dane, ali ti si ipak naš najveći heroj kojeg smo u dugo vremena upoznali. Hvala ti na današnjem danu, hvala što si bio veći heroj od svih nas i pokazao nam što znači biti heroj.

No, Svenu i obitelji sada je potrebna podrška i pomoć. Pomoći možete i svi vi. Sve informacije, kako pomoći ali i pratiti Svenovo stanje možete na facebook grupi SVI ZA MALOG SVENA.