Prijava

Vaša prijava

U Pokupskom pokrenuli projekt besplatnog prijevoza starijih osoba

[]

Klub žena Pokupsko sa partnerima Općinom Pokupsko i Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Pokupsko od 01.veljače provodi projekt “Pokupsko – prijatelj starijih osoba”, financiran od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike koji je usmjeren unapređenju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba. Riječ je o programu kojim se pruža usluga prijevoza starijih osoba od naselja na području općine Pokupsko do Pokupskog. U svrhu programa koristit će se kombi vozilo Dobrovoljno vatrogasnog društva Pokupsko.

-Pozivamo sve starije osobe od 65 godina, osobe smanjene pokretljivosti, osobe u sustavu socijalne skrbi te osobe koje stanuju u naseljima u kojima nema linija javnog prijevoza da se uključe u program, pozivaju iz Pokupskog.

Usluga će se pružiti sukladno okvirnom voznom redu, te će se korisnici za korištenje usluga telefonski najaviti vozaču jedan dan ranije na broj mobitela: 099/3322129 – Ivica Blažinčić.  Inače, ukupna vrijednost projekta je 72 tisuće kuna, a trajat će do kraja godine s mogućnošću produljena projekta i na 2022. godinu. U nastavku donosimo vozni red..